Licht op Lichtenberger – Miriam Drost

workshop (90 min.)
zaterdag 30 juli 14.00
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Met de Lichtenberger methode ontwikkel je je vermogen om jouw eigen stem en klank sensorisch waar te nemen. Het gaat er daarbij om je stem te ervaren en te volgen in plaats van te beoordelen en controleren. Deze benadering zorgt voor meer vrijheid én gemak in het zingen. Gecertificeerd Lichtenberger-docent en stempedagoog Miriam Drost neemt je mee in de basisprincipes van deze methodiek.

Algemene informatie

Elke middag kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan diverse workshops, die je laten kennismaken met muziekgenres of zangtechnieken. Van beweging als ondersteuning voor je stem tot Oost-Europese volksmuziek, en van Indiase zangimprovisaties tot spreekkoren. De workshops vinden doorgaans plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen of op een andere plek in het centrum van Utrecht.

Elke workshop wordt maar op één moment gegeven. Per workshop is de toegang € 12,- (voorverkoop) of € 15,- (vanaf 1 juli 2022). Als je een toegangsbewijs hebt gekocht, ontvang je op 20 juli bericht van ons met praktische informatie over de workshop, zoals locatie en tijd en eventueel muziek om voor te bereiden.

 

English summary

A workshop to teach singers the basic principles of the Lichtenberger method.
(Please note: this workshop is part of the side programme and therefore not included in a passe-partout or daytickets)