Jij kan dit ook! – Merel Martens

workshop (90 min.)
donderdag 28 juli 14.00
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Oprichter en docent van de Vocal Leadership Academy aan Codarts (Rotterdam) Merel Martens laat je kennismaken met improviseren door middel van diverse spelvormen. Makkelijk en laagdrempelig – en natuurlijk ook leuk!

Over de workshopdocent

Over de workshopdocent

Merel studeerde Muziekeducatie en Koordirectie aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam en Ritmisch Koordirectie aan het Koninklijk Conservatorium in Denemarken, waar ze studeerde bij Jim Daus Hjernøe en Jesper Holm. Sinds november 2015 is Martens docent en coördinator van de opleiding ‘Vocaal Leiderschap’ aan de conservatoria van Rotterdam en Tilburg, gebaseerd op ‘the Intelligent Choir’ methode. Merel is ook lid van de internationale muziekcommissie die het hoofdprogramma van Leading Voices heeft ontwikkeld.

Algemene informatie

Elke middag kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan diverse workshops, die je laten kennismaken met muziekgenres of zangtechnieken. Van beweging als ondersteuning voor je stem tot Oost-Europese volksmuziek, en van Indiase zangimprovisaties tot spreekkoren. De workshops vinden doorgaans plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen of op een andere plek in het centrum van Utrecht.

Elke workshop wordt maar op één moment gegeven. Per workshop is de toegang € 12,- (voorverkoop) of € 15,- (vanaf 1 juli 2022). Als je een toegangsbewijs hebt gekocht, ontvang je op 20 juli bericht van ons met praktische informatie over de workshop, zoals locatie en tijd en eventueel muziek om voor te bereiden.

English summary

Merel Martens will give an introduction on games you can use to improvise.
(Please note: this workshop is part of the side programme and therefore not included in a passe-partout or day tickets.)