Complete Vocal Technique – Cordula Klein Goldewijk

workshop (90 min.)
zaterdag 30 juli 14.00
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Complete Vocal Technique is een methode om je snelle en praktische tools te geven om met veel zelfvertrouwen de klank te maken die jij wil. Zonder je stem te belasten en ongeacht stijl of zang ervaring. Zangpedagoog Cordula Klein Goldewijk is gecertificeerd docent in deze bijzondere techniek.

Over de workshopdocent

Over de workshopdocent

Cordula Klein Goldewijk is CVT geautoriseerd docent en heeft conservatorium gedaan in Rotterdam. Sinds 2008 is ze werkzaam als zelfstandig zangdocente bij Next Level Vocal Coaching te Utrecht. Cordula geeft zangles, workshops en cursussen gemotiveerde amateurs en professionals en zangdocenten.

Meer over Cordula

Algemene informatie

Elke middag kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan diverse workshops, die je laten kennismaken met muziekgenres of zangtechnieken. Van beweging als ondersteuning voor je stem tot Oost-Europese volksmuziek, en van Indiase zangimprovisaties tot spreekkoren. De workshops vinden doorgaans plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen of op een andere plek in het centrum van Utrecht.

Elke workshop wordt maar op één moment gegeven. Per workshop is de toegang € 12,- (voorverkoop) of € 15,- (vanaf 1 juli 2022). Als je een toegangsbewijs hebt gekocht, ontvang je op 20 juli bericht van ons met praktische informatie over de workshop, zoals locatie en tijd en eventueel muziek om voor te bereiden.

English summary

Cordula Klein Goldewijk will learn you easy and practical tools to make sure you can make the sound you want, based on Complete Vocal Technique.
(Please note: this workshop is part of the side programme and therefore not included in a passe-partout or daytickets)