Anna-Maria Hefele

Boventonen zingen – Anna-Maria Hefele

workshop (90 min.)
vrijdag 29 juli 14.00
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Wie boventonen zingen zegt, denkt aan het fenomeen Anna-Maria Hefele. In 2015 ging zij viraal op YouTube in een filmpje waarin ze meerstemmig met zichzelf zingt. In deze workshop leert Anna-Maria je de technieken van dit unieke stemgebruik, waarbij je boventonen uit je eigen klank filtert of versterkt.

Voertaal: Engels

Over de workshopdocent

Over de workshopdocent

Anna-Maria Hefele (Duitsland) behaalde een Master of Arts (MA) aan het Mozarteum Salzburg en is multi-instrumentaliste, zangeres en boventoonzangeres. Zij treedt wereldwijd op als soliste met diverse ensembles, koren en orkesten. Ze wordt ook regelmatig uitgenodigd voor hedendaagse ballet-, circus- en danstheaterproducties.

Meer over Anna-Maria (engels)

Algemene informatie

Elke middag kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan diverse workshops, die je laten kennismaken met muziekgenres of zangtechnieken. Van beweging als ondersteuning voor je stem tot Oost-Europese volksmuziek, en van Indiase zangimprovisaties tot spreekkoren. De workshops vinden doorgaans plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen of op een andere plek in het centrum van Utrecht.

Elke workshop wordt maar op één moment gegeven. Per workshop is de toegang € 12,- (voorverkoop) of € 15,- (vanaf 1 juli 2022). Als je een toegangsbewijs hebt gekocht, ontvang je op 20 juli bericht van ons met praktische informatie over de workshop, zoals locatie en tijd en eventueel muziek om voor te bereiden.

 

English summary

A workshop to teach singers the basic techniques of overtone singing.
(Please note: this workshop is part of the side programme and therefore not included in a passe-partout or daytickets)