Bodypercussie – Santi Serratosa

workshop (90 min.)
donderdag 28 juli 14.00
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Anderhalf uur bodypercussie met dé Spaanse specialist en professor in bodypercussie, Santi Serratosa. Hij ontwikkelde zijn eigen methodiek waarmee hij workshops over de hele wereld geeft. Santi is tevens oprichter van het ensemble BigHand, een big band die musiceert met bodypercussie.

Voertaal: Engels

Over de workshopdocent

Over de workshopdocent

Santi Serratosa (Spanje) is professor in body percussion en geeft workshops en cursussen over de hele wereld met zijn eigen methodologie (de SSM Methode). Santi studeerde af in muziek aan de Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu. Hij vervolgde zijn drumopleiding aan het Drummers Collective in New York. Hij behaalde ook een Master in Muziektherapie aan de Universitat Pompeu Fabra in Barcelona.

Meer over Santi (engels)

Algemene informatie

Elke middag kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan diverse workshops, die je laten kennismaken met muziekgenres of zangtechnieken. Van beweging als ondersteuning voor je stem tot Oost-Europese volksmuziek, en van Indiase zangimprovisaties tot spreekkoren. De workshops vinden doorgaans plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen of op een andere plek in het centrum van Utrecht.

Elke workshop wordt maar op één moment gegeven. Per workshop is de toegang € 12,- (voorverkoop) of € 15,- (vanaf 1 juli 2022). Als je een toegangsbewijs hebt gekocht, ontvang je op 20 juli bericht van ons met praktische informatie over de workshop, zoals locatie en tijd en eventueel muziek om voor te bereiden.

English summary

One and a half hour of body percussion by Santi Serratosa.
(Please note: this workshop is part of the side programme and therefore not included in a passe-partout or daytickets. If you are interested in the topic of bodypercussion, you might be interested in the sessions by Santi Serratosa in the main programme.)