Arabische liederen – Roula Abou Baker

workshop (90 min.)
vrijdag 29 juli 14.00
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Samen met Roula Abou Baker, manager van het Libanese Fayha Choir, en een gespecialiseerde dirigent leer je de wonderschone liederen en andere koormuziek uit de Arabische regio kennen.

Voertaal: Engels

Over de workshopdocent

Over de workshopdocent

Roula Abou Baker (Libanon) is zangeres en manager van het Fayha-koor uit Libanon. Zij is vice-voorzitter van de Internationale Muziekraad, bestuurslid van de Internationale Federatie voor Koormuziek en lid van het Arabisch Koornetwerk.

Meer over Roula Abou Baker (engels)

Algemene informatie

Elke middag kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan diverse workshops, die je laten kennismaken met muziekgenres of zangtechnieken. Van beweging als ondersteuning voor je stem tot Oost-Europese volksmuziek, en van Indiase zangimprovisaties tot spreekkoren. De workshops vinden doorgaans plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen of op een andere plek in het centrum van Utrecht.

Elke workshop wordt maar op één moment gegeven. Per workshop is de toegang € 12,- (voorverkoop) of € 15,- (vanaf 1 juli 2022). Als je een toegangsbewijs hebt gekocht, ontvang je op 20 juli bericht van ons met praktische informatie over de workshop, zoals locatie en tijd en eventueel muziek om voor te bereiden.

English summary

In this workshop, participants get to know the beautiful songs and other choral works from the Arab region.
(Please note: this workshop is part of the side programme and therefore not included in a passe-partout or daytickets)